Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, locul doi la „Cupa Performanţei”

Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei a fost sâmbătă gazda celei de-a XVII-a ediţii a „Cupei Performanţei” la karate, eveniment organizat de Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj, CS Omega Şimleu Silvaniei şi Primăria Şimleu Sivaniei. Concursul s-a desfăşurat sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi se regăseşte în Calendarul Activităţilor Extracuriculare Regionale. Peste 150 de sportivi au participat la acest eveniment, întrecându-se în probe de kata şi kumite individual. Participanţii au avut vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, reprezentând palate şi cluburi ale copiilor din diferite zone ale ţării, dar şi alt fel de cluburi.
Delegaţia din Reşiţa a avut cei mai mulţi reprezentanţi, condusă de Zoltan Lipan, care a şi fost desemnat şeful Comisiei de Arbitraj. De altfel, delegaţia din Reşiţa a şi obţinut cele mai multe puncte – 225, urmată de delegaţia Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, cu 160 de puncte acumulate. O evoluţie de remarcat au avut şi sportivii cluburilor Good Dragon Marghita, CS Dani-San Zalău, Nord-Vest Satu Mare, Condor Baia Mare, precum şi secţiile din Jibou şi Crasna ale CS Omega Şimleu Silvaniei.
„Fiind o competiţie organizată la final de an şcolar, o considerăm ca o evaluare finală a copiilor de la Cercurile de Karate, iar calificativele sunt la nivelul aşteptărilor, adică bune şi foarte bune. Felicit toţi sportivii participanţi pentru evoluţia lor, iar pe această cale ţină să mulţumesc conducerii DJST Sălaj, Primăriei Şimleu Silvaniei, brigăzii de arbitri şi tuturor celor care şi-au adus aportul la buna desfăşurare a concursului”, a declarat Gheprghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei.

Leave a Comment